Webディレクター進化論 - キャリアアップの情報メディア

Webディレクターの転職・キャリアアップを支援する情報メディア、Webディレクター進化論は株式会社イノセンティブが運営しています。

bbpeoplemeet visitors

El color de fons de la insignia canvia anualment

Pocket

El color de fons de <a onclick="javascript:pageTracker._trackPageview('/outgoing/datingranking.net/it/bbpeoplemeet-review/');" href="https://datingranking.net/it/bbpeoplemeet-review/">bbpeoplemeet</a> la insignia canvia anualment

Index

  • 1 Funcions
  • 1.1 Insignies
  • 1.2 Formats especials
  • 2.1 Significat de les abreviatures emeses del al i del 2003 al
  • 2.2 Sigles assignades als vehicles matriculats verso Transnistria verso nom de propietaris residents per Moldavia
  • 2.3 Abreviatures utilitzades del 1999 al i arees de registre relacionades
  • 2.4 Acronims emesos del al i respectius districtes oppure municipis

Caracteristiques

Des de l'1 de , les plaques de registre de Moldavia consisteixen en una combinacio alfanumerica (segons l'esquema AAA 000 ) que ja giammai identifica el districte. Els personatges son negres sobre blanc reflectant, en metall, bensi verso la orda lateral esquerra, sobre certain fons blau, verso la part superior la bandera de l'Estat ha substituit l'emblema nacional, laddove que per la part inferior el logotip internacional del cotxe MD es mante en blanc. L'holograma de seguretat (superior) i l'adhesiu que certifica el control dels gasos d'escapament (inferior), ambdos posicionats entre lletres i numeros, b l'adopcio de la font FE-Schrift , representen b el sistema anterior . Les dimensions de les plaques estandard per per vehicles de motor son de 520 ? 112 mm , les de les plaques amb caracters distribuits en dues linies (tambe verso verso vehicles de motor ) son de 245 ? 134 mm; les matricules de doble linia per per (semi) remolcs i vehicles especials mesuren 340 ? 204 mm i 250 ? 204 mm respectivament.

Insignies

Des de l'1 de gener de 2017 s'ha fet servir una insignia circular verso les plaques de matricula anteriors i posteriors, fabricada amb material resistent verso agents externs. L'any de la seguent inspeccio tecnica i el numero de serie de la insignia s'imprimeixen al centre, quando que a la vora s'indiquen els mesos d'inspeccio tecnica periodica de l'any seguent.

Formats especials

Els remolcs , inclosos els remolcs agricoles, poden tenir plaques amb caracters disposats en una o dues linies: en el primer cas el bloc alfanumeric es L 000 LL (0 = digit i L = lletra sequencial), en el segon cas la linia superior esta ocupada a tres lletres, per la inferior hi ha la orda blava seguida dels tres digits ( LLL / 000 ). Aquest darrer esquema tambe s'aplica per les maquines agricoles , que tanmateix tenen la banda blava a la part superior esquerra i les lletres lleugerament mes petites que els numeros. En motocicletes , en canvi, les figures s'estampen per la linia superior i les lletres verso la inferior. Les matricules de autopubblica del i les matricules dels autobusos del b lletres negres. Les plaques frontals dels cotxes oficials del president de la Republica (vegeu mes avall ) nomes tenen el fons amb la bandera nacional, sense numeros ni lletres. Es possible tenir plaques personalitzades, amb una combinacio estandard que consta de tres lletres i tres digits; previ pagament d'un recarrec, tambe es possible liard·licitar una serie que consta de tres lletres i una sola xifra, del tipus MMM 1 .

Metodo finalitzat el

Del 30 de verso l'esquerra hi havia l' escut nacional verso la part superior i les lletres MD ( MLD fins al 1993 ) a la part inferior, separades del bloc alfanumeric verso una linia negra vertical. La font utilitzada periodo DIN . Les dimensions eren les mateixes que el format actual.

Des de l'1 de , les plaques s'havien modificat al costat esquerre, es a dir, col·locant les lletres "MD" en blanc per la part inferior i l'escut estatal per la part superior dins d'una banda blava. Les dues primeres lletres (a excepcio de la capital Chi?inau, que nomes tenia una lletra: "C" ovverosia "K") indicaven el districte o municipi responsable del registre.

投稿者プロフィール

天野 智恵美
東京都出身。現在はイノセンティブにて中途事業部を担当している。カウンセリング型のキャリアコンサルティング。GARAGE AKIHABARA店長。